= BUXP.info =

U této klikačky jsem byla registrovaná skoro 2 roky !!!
13.1.2011 jsem od ní obdržela svou 1.výplatu která trvala 31. prac. dní.
Tato PTC je na netu chválena a já sní neměla problém
až do mé druhé žádosti o peníze.

25.10.2011 jsem požádala o 8 dolarů.
6.12.2011 už mi nešlo se přihlásit ke svému účtu.
Objevilo se :
" YOU ARE BANNED!
Reason: Breaking the Rules (ToS 7.2.)
Your IP: 90.178.31.152 "
Napsala jsem tedy Adminovi tento můj problém.

OD ADMINA - PŘELOŽENO:
Vážení Stazie, 7.2. Je zakázáno propagovat Vaše spojení
v žádné asijské nebo slovanské na jazyk. S pozdravem, Bruno Martins

MÁ ODPOVĚĎ :
Dobrý den Admine, nerozumím tomu, jen proto, že jsem z Prahy z České republiky
a můj jazyk je slovanský, tak nemohu klikat na PTC BUXP.info ???
A ani nedostanu své peníze, o které jsem požádala 25.10.2011 ???
Co to má znamenat ??? Můžete mi to vysvětlit ???

OD ADMINA - PŘELOŽENO:
Vážení Stazie, je mi líto, ale naše inzerenty nemá příliš velký zájem
v provozu od země, a proto klademe, že omezení na naše podmínky,
v alternativních jste měli podporovat svůj odkaz v angličtině, nebo něco takového.
A my nemůžeme s tím nic dělat jsem obávat.
Tak jako tak můžete vytvořit nový účet s plnou nových informací,
e-mail a platby e-mail.S pozdravem, Bruno Martins

MÁ ODPOVĚĎ :
Dobrý den Admine,
takže, peníze o které jsem požádala 25.10.2011. mi nepošlete na můj Alertpay účet ???
A můj starý účet, také nebude fungovat ??? Nechápu, co je za problém, ale takovou věc,
by jste měli lidi z těchto zemí předem písemně upozorňovat na e-mail, tohle není fér !!!
Jednu platbu mi pošlete a další už ne !!! Takže prosím, odpovězte mi jen na to,
zda mi pošlete mé peníze, nebo ne, a zda mi obnovíte můj účet.

OD ADMINA - PŘELOŽENO:
Vážená Stazie,
já vám rozumím, ale naše ruls je to samozřejmě máme lidi ze zemí,
které ale problém je podporovat propojení v asijských a slovanský jazyk,
když byl v angličtině, není problém o tom, ale nebylo se stát, že ...
Jak už jsem řekl, vždy můžete vytvořit nový účet,
tak jako tak budu přiřadit lístek admin říct,
zda můžete přijímat platby do doby, nebo ne.
S pozdravem, Bruno Martins

MÁ ODPOVĚĎ :
Dobrý den Admine,
mám tedy dotazy, abych to lépe pochopila, děkuji Ti za pochopení.
1. Takže můj starý účet už nebude fungovat ???
2. Já si má založit nový účet a Vy mi ho poté zablokujete ???
3. Takže své peníze již nedostanu ???
Děkuji Vám za Vaši odpověď, Stazie :-)

OD ADMINA - PŘELOŽENO:
Naše TOS jasně říká, že když je zakázáno uživatele, jsou odstraněny všechny příjmy.
Takže vaše žádost o platbu nebudou zpracovány.
Váš starý účet nebude fungovat, ale můžete vytvořit nový.
S pozdravem, Conor

MÁ ODPOVĚĎ :
Dobrý den Admine,
takže Vaše TOS říká, že můj slovanský jazyk není vhodný pro Vaše PTC ???
Vaše TOS říká, že když budu klikat jako blbec tak nic nedostanu. ???
Vaše TOS si myslí, že jsem úplně blbá a udělám si nový účet ???
Tohle není fér !!! Byla jsem u Vás registrovaná více jak rok a zcela zbytečné !!!
Klikala jsem každý den jak idiot a najednou už se Vám nehodím,
protože můj jazyk je slovanský, měl jste mi dát vědět,
napsat mi, neklikejte, je to k ničemu, nic nedostanete.
Admine přece si nemyslíte, že si udělám nový účet ???
Nejsem tak hloupá po tom všem, děkuji, ale nemám zájem.
Považuji tuto PTC za SCAM, Stazie z Prahy.

OD ADMINA - PŘELOŽENO:
Vážení Stazie, význam SCAM:
Podvodné obchodní schéma, podvod.
Omlouváme se, ale naše TOS jasné, když se zaregistrujete s nimi souhlasíte.
Tak jsme se nikdy nemůže být za podvod místo,
kromě Jsme elitní webové stránky v PTC-vyšetřování, a tak platíme za téměř 4 roky,
ale máme naše pravidla, a všechno, co souhlasí s nimi, když zaregistrujte.
Pokud chcete vytvořit nový účet, nebo ne, je osobní volba od vás,
nemůžeme nic víc s tím starým.S pozdravem, Bruno Martins

MÁ ODPOVĚĎ :
Dobrý den Admine,
máte napsáno v tom Vašem TOS
"že se může stát, že vám zablokujeme váš účet, protože váš jazyk je slovanský
a peníze které jste si u nás naklikaly už nikdy nedostanete"
Pokud to tam nemáte, měl by jste to dopsat !!! Stazie.

Tímto náše dopisování skončilo.

Máte nějaké zkušenosti s touto klikačkou ???
Napište nám je prosím do mého fórka,
děkuji Vám, Stázka

=

Najdu.net

home

optimalizace PageRank.cz

designed by stazie 2009 - 2011 ®

Valid HTML 4.01 TransitionalSeo servis